Nieuwegeiner gewond bij steekpartij in theehuis

Bij theehuis Al-Asdeeka in de Utrechtse wijk Kanaleneiland heeft vannacht een steekpartij plaatsgevonden. Drie mannen zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waarvan er een zwaargewond was. Onder de gwonden bevind zich een inwoner uit Nieuwegein. Hoe hij er aan toe is is niet bekend.

De politie heeft in en om het theehuis aan de Marco Pololaan drie andere mannen aangehouden als verdachten. Van één van hen heeft de politie nog geen gegevens, de twee anderen komen uit Utrecht en zijn 41 en 62 jaar.

Het incident vond plaats rond 00.30 uur. De mannen die gewond raakten zijn 31, 38 en 39 jaar oud. Een van hen is ook opgepakt. Hij liep zijn verwondingen op toen hij probeerde te vluchten voor de politie.

Volgens de politie is er nog veel onduidelijk over het steekincident. In de loop van de dag wordt verder buurtonderzoek gedaan en worden camerabeelden opgevraagd. “Hopelijk kunnen we zo achterhalen wie wat gedaan heeft en wat de aanleiding was”, laat een woordvoerder weten. Ondanks het tijdstip waren er nog veel mensen op straat. Eventuele getuigen worden opgeroepen zich te melden, dat kan telefonisch via: 0900-8844.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk