Nieuwegeiner bestolen van 18.000 euro

Een man in Nieuwegein is woensdagavond bestolen van 18.000 euro. Dieven sloegen de achterruit van zijn grote auto in en stalen een tas met daarin het geld. Ook werden zijn bankpasjes en paspoort gestolen.

De man heeft een autobedrijf en wilde het geld naar de bank brengen, maar maakte nog een korte tussenstop tussen 21 en 22 uur. Toen hij zijn zwarte Seat Alhambra even had geparkeerd op een parkeerplaats vlakbij busstation Nieuwegein, sloegen de dieven toe. De criminelen hebben alleen de achterruit ingeslagen en moesten flink zoeken naar de tas, die achter allerlei spullen lag.

De dieven zijn niet voorin in de auto geweest en de spullen die daar lagen zijn dan ook niet meegenomen, meldt de eigenaar. Hij vreest daarom dat de dieven eerder op de dag zijn autobedrijf hebben bezocht en hem later hebben gevolgd. Het slachtoffer heeft gelijk aangifte gedaan en hoopt dat getuigen zich snel melden bij de politie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren