Nieuwegeiner aangehouden met 100 kilo hennep

De politie heeft vrijdagavonf 20 april jl. een 34-jarige inwoner uit Nieuwegein aangehouden met 100 kilo hennep. Ook zijn kompaan, een 35 jarige man uit Rotterdam is aangehouden. De mannen werden in de boeien geslagen toen de politie de hennep ontdekte bij een inval in een bedrijfspand in De Meern. Beide mannen zitten vast op het politiebureau voor verhoor en zullen zich moeten verantwoorden voor de rechter.

In het pand aan de Boteyken bleek een hennepkwekerij te zitten. Die zou in een verborgen ruimte van het pand hebben gezeten. Alle planten en apparatuur zijn direct afgevoerd door een gespecialiseerd bedrijf waarna alles is vernietigd.

Voor de hennepteelt werd ook illegaal stroom afgetapt. STEDIN kwam daarom naar het pand om de stroom af te sluiten. De brandweer werd opgeroepen om te helpen en om voor verlichting te zorgen in de hal.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren