Nieuwegeiner (21) overleden bij eenzijdig scooterongeval

Bij het scooterongeval in Zeist zondag 20 oktober jl. waren twee inwoners uit Nieuwegein betrokken. De bestuurder, een 21-jarige inwoner uit Nieuwegein kwam hierbij om het leven. Zijn passagier, een 19-jarige vriend raakt door het ongeval gewond.

Rond 03.30 uur reed een 21-jarige inwoner van Nieuwegein met zijn scooter over de Arnhemse Bovenweg in de richting van Driebergen. Ter hoogte van de Amandelhof kwam de bestuurder door nog onbekende oorzaak ten val. Hierbij raakte hij een lichtmast en overleed, ondanks een reanimatiepoging, vrijwel direct. De passagier raakte gewond door de klap en is naar het ziekenhuis gebracht.

Het is onbekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Het Opsporingsteam Verkeer heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht rond het ongeval. Volgens de politie ging het om een eenzijdig ongeval.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren