Nieuwegein, waarom?

Lezer Piet Daalhuizen uit Nieuwegein verbaast zich over de reconstructiewerkzaamheden aan de IJsselsteinseweg in de wijk de Doorslag. Of eigenlijk verbaast Piet zich over de onnadenkendheid die kennelijk bij dat soort werkzaamheden aan de orde zijn.

Piet schreef ons summier: ‘Reconstructie IJsselsteinseweg nabij de Stormvogel in de wijk Doorslag. Eerst de putten 15 centimeter boven het wegdek uit en nu dit paaltje midden op het trottoir!’

Staken in eerste instantie de putten zo’n vijftien centimeter boven de nieuwe bestrating uit, nu staat er plompverloren een paaltje midden op het trottoir. ’t Ziet er, hoewel komisch, best gevaarlijk uit! Waarom nou toch Nieuwegein?

Heeft u ook iets opvallends gezien in Nieuwegein? Maak er een foto van en mail het ons met uw verhaal en de locatie. Dat mag naar redactie@pen.nl. Hoelang zal dat paaltje daar blijven staan?

Het bewuste paaltje

2 thoughts on “Nieuwegein, waarom?

  1. hessel

    Om het paaltje op deze plek te zetten moet je hebben gestudeerd, maar de logica snap ik ook niet.

  2. Leo

    Wat ik niet begrijp: waarom moest deze weg zonodig aangepast worden en heeft het zolang geduurd ( vanaf juni tot heden).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren