Nieuwegein waardeert mantelzorgers

Nieuwegein heeft veel mantelzorgers die zorgen voor een familielid, vriend of kennis. Dit doen ze vaak al langere tijd, in hun eigen tijd en zonder dat ze er voor betaald krijgen. De gemeente en het Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein waarderen dit enorm en daarom willen zij mantelzorgers een mantelzorgwaardering aanbieden.

Bent u mantelzorger voor iemand die in Nieuwegein woont? Meldt u dan vóór 1 oktober aan bij het steunpunt, zodat u de mantelzorgwaardering kunt ontvangen. Inschrijven kan via de website van Mantelzorg Nieuwegein.

Dag van de Mantelzorg
Vanwege de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg wordt op zaterdag 13 november van 11.00-15.00 uur een informatiemarkt georganiseerd in het MeetingDistrict aan de Blokhoeve 2 in Nieuwegein. Hier vindt u verschillende organisaties en kunt u workshops volgen, producten proeven en aan activiteiten deelnemen.

Als u bij het Steunpunt staat ingeschreven als mantelzorgster krijgt u in de maand oktober per e-mail of brief een uitnodiging voor de Dag van de Mantelzorg toegestuurd. Hierin staat beschreven hoe u met behulp van de ‘coronacheck-APP’ binnen kan komen en hoe u de mantelzorgwaardering kunt ontvangen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren