Nieuwegein waardeert mantelzorgers

Nieuwegein kent veel mantelzorgers die zorgen voor een familielid, vriend of kennis. Dit doen ze vaak al langere tijd, onbetaald en in hun eigen tijd. Nieuwegein waardeert hun inzet en zet dit kracht bij door hen een mantelzorgwaardering aan te bieden.

De mantelzorgwaardering voor 2016 is ontwikkeld door de gemeente Nieuwegein in samenspraak met het Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein. Elke mantelzorger die ingeschreven staat bij het Steunpunt Mantelzorg krijgt de mantelzorgwaardering 2016. Zij of hij bepaalt zelf de besteding.

Ook is op donderdag 10 november 2016 de jaarlijkse dag van de mantelzorg in het MeetingDistrict, Blokhoeve 2 te Nieuwegein (naast het NBC). Deze dag wordt georganiseerd door het Steunpunt Mantelzorg in samenwerking met de gemeente Nieuwegein. Dit jaar gebeurt dit groots met een infomarkt over mantelzorg en andere activiteiten. Op deze dag kunt u uw mantelzorgwaardering daar afhalen tussen 15.00 uur en 20.00 uur.

Iedere mantelzorger die ingeschreven staat bij het Steunpunt Mantelzorg krijgt in de maand oktober 2016 thuis bericht over het afhalen van zijn of haar mantelzorgwaardering. Staat u nog niet ingeschreven bij het Steunpunt Mantelzorg als mantelzorger, doe dit dan alsnog! Dit kan altijd, maar wilt u in aanmerking komen voor de Mantelzorgwaardering van dit jaar, doet u dit dan voor 15 oktober 2016.

2 thoughts on “Nieuwegein waardeert mantelzorgers

  1. Avweezel@casema.nl

    Wanneer ben je mantelzorger?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk