Nieuwegein waardeert Mantelzorgers

Nieuwegein kent veel mantelzorgers die zorgen voor een familielid, vriend of kennis die hulpbehoevend is. Dit doen ze vaak al langere tijd, onbetaald en in hun eigen tijd. Voor hen heeft Nieuwegein een verwenarrangement ontwikkeld als blijk van waardering voor hun inzet.

Wethouder Hans Adriani: “Wij vinden dat mantelzorgers in Nieuwegein een blijk van waardering verdienen voor het vaak onderschatte en onmisbare werk dat zij iedere dag verzetten. Het verwenarrangement is daarvoor een gebaar.”

Het verwenarrangement is ontwikkeld door MOvactor, bibliotheek De tweede verdieping , DE KOM, stadstheater en kunstencentrum, Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein en de gemeente Nieuwegein. Met dit arrangement willen deze samenwerkingspartners de mantelzorgers een ontspannende ervaring aanbieden. Het arrangement bestaat uit een lunchbon bij Fairs van MOvactor, een theatervoorstelling in DE KOM en een proefabonnement op de bibliotheek aan huis van De tweede verdieping.

Mantelzorgers kunnen het verwenarrangement van 1 juli tot 23 augustus 2015 aanvragen via de website www.steunpuntmantelzorgnieuwegein.nl. Wie niet over de mogelijkheid beschikt het arrangement online aan te vragen, kan terecht bij het dichtstbijzijnde buurtplein. De mensen van MOvactor verlenen graag assistentie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren