Nieuwegein viert volgend jaar 50e verjaardag!

In juli 2021 bestaat Nieuwegein 50 jaar. Dat wil de gemeente Nieuwegein samen met de stad vieren. Met inwoners, verenigingen, organisaties en ondernemers. De voorbereidingen zijn inmiddels gestart, in samenwerking met het stadsmarketingplatform. Want een feest organiseren kost best wat tijd. En natuurlijk wordt daarbij rekening gehouden met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus (COVID-19). Dat bepaalt wat wel en niet kan.

Er is een speciale website in de maak. Op deze site vind je straks alle informatie over het stadsfeest. Niet alleen over de activiteiten, maar ook over hoe je zelf mee kunt doen en mee kunt organiseren. Zodra deze website af is zal dat onder andere bekend worden gemaakt op De Digitale Stad Nieuwegein.

Ontwerpwedstrijd logo Nieuwegein 50 jaar
Voor ‘Nieuwegein 50 jaar’ is een logo nodig. Een logo is een grafische vorm waaraan je een merk of bedrijf herkent. Dat logo plaatsen we op alle communicatiemiddelen zoals de website, posters en folders. Lijkt het je leuk om een logo te bedenken? Doe dan mee aan de ontwerpwedstrijd voor het logo Nieuwegein 50 jaar. Gooi al je creativiteit in de strijd en ga aan de slag! Uitleg over de wedstrijd staat in de infographic hieronder.

One thought on “Nieuwegein viert volgend jaar 50e verjaardag!

  1. Cor Heemsbergen

    Een lullige pitch. Goedkoper kan niet.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren