Nieuwegein viert feest!

Nieuwegein viert feest! Zaterdag 24 maart is de feestelijke opening van het Stadshuis met een uniek programma voor én door Nieuwegein.

Jacqueline van der Zee voelt zich nog steeds verbonden met Nieuwegein en laat dat graag zien met haar deelname aan het Openingsfeest Stadshuis. De singer-songwriter verhuisde van Nieuwegein naar Vianen, maar geeft met nog steeds met plezier pianoles in Nieuwegein. Tijdens haar optreden in het Stadshuis laat ze een mix horen van liedjes en pianostukken. “Ik begeleid mezelf op piano en zing Nederlandstalig. Mijn liedjes zijn soms maatschappelijk kritisch, dan weer grappig of ontroerend.” Jacqueline kijkt uit naar haar optreden in het nieuwe Stadshuis dat volgens haar een on-Nieuwegeinse allure heeft. “Je kunt er niet meer omheen. Nieuwegein kan zich voortaan meten met grote gemeenten. Het Stadshuis heeft stijl, aanzien en een artistieke uitstraling.”

U vindt het optreden van Jacqueline 24 maart in het speciale kleinkunsttheatertje van de bibliotheek op de tweede verdieping van het Stadshuis. Hier kunt u genieten van meerdere kleine optredens zoals onder andere de voorstelling van Emily van Orsouw en Geranda Roeters. “Wij nemen kinderen mee op avontuur door een prachtig boek. Swing mee met de live gezongen liedjes en luister naar de prachtige verhalen die voor je neus tot leven komen!”

Het openingsfeest Stadshuis is een initiatief van bibliotheek De tweede verdieping, DE KOM, gemeente Nieuwegein, MOvactor, UWV WERKbedrijf en Wereldwinkel Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk