Samenwerking Mitros en SWN in Ratelhonk

Dinsdag 26 april a.s. om 16.30 uur ondertekenen woningcorporatie Mitros en SWN de huurovereenkomst voor het gebouw ‘Het Ratelhonk’ in de wijk Zandveld. Het gebouw staat naast het seniorencomplex De Ratelaar en wordt twee middagen in de week gebruikt door de bewoners en af en toe door verenigingen zoals een koor en een bridgeclub. De ruimte biedt veel mogelijkheden voor het organiseren van extra activiteiten. Dit is een kernactiviteit van SWN en Mitros heeft hen daarom benaderd de activiteiten in ‘het Ratelhonk’ uit te breiden.

SWN heeft deze kans met beide handen aangepakt en gaat de ruimte vanaf deze maand huren en beheren. De huur van het Ratelhonk past goed in de plannen die SWN heeft in de stad. Deze gaan uit van een beperkt aantal hoofdlocaties (wijkservicecentrum) en verschillende kleinschalige ontmoetingsplaatsen in de stad. De bestaande activiteiten in het Ratelhonk gaan gewoon door. SWN gaat wel meer activiteiten in Het Ratelhonk organiseren zoals ‘bewegen voor ouderen’. Voor Mitros is maatschappelijk vastgoed een belangrijk aandachtspunt. Het voegt iets extra’s toe aan de leefbaarheid in de wijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren