Nieuwegein Toen en Nu

‘De ansicht geeft een afbeelding van het pand Dorpsstraat 27 (thans)/hoek Tramstraat in het oude Vreeswijk. Daarin huisde de worstmaker B.N. de Roos en daarna achtereenvolgens de slagers L. Vergeer en Post. Ik denk dat de ansicht omstreeks 1910 gemaakt is’, aldus de Historische Kring Nieuwegein bij monde van Piet, trouwe leverancier van de foto’s van Toen.

Arend Bloemink mocht deze week weer op zijn fiets stappen om de foto van Nu te maken! En op een mooie zonnige dag vertrok hij naar de Dorpsstraat in Vreeswijk met de foto van Toen. Klik hier voor de foto van ‘Toen en Nu.’ Wekelijks bezoeken wij een lokatie en speuren we naar dat ene plekje op een oude foto of ansichtkaart om te zoeken wat er veranderd is. Heeft u een oude foto met een verhaal mail hem gerust aan ons. Wij kijken dan hoe het nu is.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren