Nieuwegein Toen en Nu

‘Een foto van de Tiendkade in Het Klooster zo rond 1988, genomen vanaf de dijk bij de Beatrixsluis. Destijds woonden hier 11 gezinnen. Door de aanleg van de aansluiting van Nieuwegein op de A27 is alles gesloopt. De meeste woningen zijn letterlijk onder de weg terecht gekomen.’ Dit liet Jos Verweij mij weten via de email want afgelopen vrijdag 3 februari hielden zij een reunie. Ik zou er bij zijn, maar juist die avond werd ik opa van kleindochter Mirre Jip. Dus ik had andere verplichtingen.

Martin Reijmerink ging eens op dezelfde plek kijken en maakte een zelfde foto voor de rubriek ‘Toen en Nu.’ Wekelijks bezoeken wij een lokatie en speuren we naar dat ene plekje op een oude foto of ansichtkaart om te zoeken wat er veranderd is. Heeft u een oude foto met een verhaal mail hem gerust aan ons. Wij kijken dan hoe het nu is.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren