Nieuwegein On Stage met ‘Fragile’

Nieuwegein On Stage brengt op 21 mei de muziektheaterproductie ‘Fragile’ in Theater De Kom. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door: Rabobank Nieuwegein en de Vereniging van Industrie en Handel. ‘Het is de tijd die jij aan jouw roos besteed hebt, die jouw roos zo belangrijk maakt.’ (Uit: ‘De kleine prins’ van Antoine de Saint-Exupéry.) Ieder mens heeft zo’n roos en voor sommigen is dat muziek.

Een twintigtal groepen en solisten vertellen een muzikaal verhaal over een reis vanuit de kosmos en weer terug. Een muzikaal sprookje voor en door muzikaal Nieuwegein, voor een ieder die er nog in wil geloven. Maar is het eigenlijk wel een sprookje?

Een uniek project ! Je hebt een wens, een droom en er zijn zielsverwanten. Je leeft en beleeft het leven. Muziek is je taal. We hebben beet, we vangen bot, we laten los…

Deelnemers zijn: Ronald en Onne, Megan, Sacoche, Joke Combe en Tamara van Stralendorff, Robert Post, Fragigel, Blue Revenge, DOUN, Mark Lobenstein, Reconda, Martin Rozestraten, Female, Never Mind Music, Mandy Sulman, Karin van Alphen, Charlot Combe en Jacqueline van der Zee.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk