Nieuwegein krijgt zijn eigen Monopoly™spel

Nieuwegein, de stad van de Markt, Muntplein en de Dorpsstraat. Maar, ook stad van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, De Lek en de vroegere dorpen Jutphaas en Vreeswijk. Vanaf donderdag 13 april 2017 heeft Nieuwegein een eigen editie van het wereldberoemde spel Monopoly. De bekende Nieuwegeinse straten en pleinen worden verwerkt in het spel. De speldoos, het bord, de Kans- en Algemeen Fondskaarten: het hele spel wordt aangepast naar Nieuwegeinse stijl.

Vandaag was de aftrap van het initiatief in het Stadhuis van Nieuwegein en uiteraard was onze videograaf Bart van Rooijen ter plekke voor een videoverslag. Medio oktober dit jaar zal het spel exclusief verkrijgbaar zijn bij PLUS van Loon op winkelcentrum Nedereind. Van Loon is de initiatiefnemer om dit spel naar Nieuwegein te halen. Via Facebook kunnen suggesties aangedragen worden met straten die echt op het bord moeten komen. Wethouder Johan Gadella, o.a. verantwoordelijk voor Stadspromotie, nam donderdagmiddag 13 april jl. het eerste (dummy) exemplaar in ontvangst. Het bordspel gaat 50,- euro kosten. Hier de Facebookpagina: https://www.facebook.com/Monopoly-Nieuwegein-324837967931143/

Over Monopoly™ en Identity Games International
Monopoly bestond 80 jaar in 2016. Identity Games International is de exclusieve licentiehouder van op maat gemaakte edities van het wereldberoemde spel Monopoly. Elk jaar brengen zij een beperkt aantal speciale edities op de markt, voor zowel steden als bedrijven.

Binnenkort zal er op De Digitale Stad Nieuwegein een prijsvraag plaatsvinden. Onze lezers kunnen dan een spel winnen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk