Nieuwegein kookt samen met ………………. Chantal en Jaimy voor Valentijn

Chantal en Jaimy, de buurtverbinders bij MOvactor op Buurtplein Zuid, koken speciaal voor Valentijn samen een heerlijke liefdes maaltijd. Kook en eet jij ook met hen mee? Nodig ook jouw geliefde, buur, vriend, kennis of familielid uit om thuis mee te koken of te eten. ‘Want samen eten/ koken (s)maakt gelukkiger’ aldus de dames.

Deel jij op Valentijnsdag ook een bordje spaghetti met jouw liefje? Net als Lady en de Vagebond in de bekende filmscène. Oké, misschien is het in de praktijk minder romantisch om de spaghetti uiteindes naar elkaar toe te eten of met je neus een gehaktbal naar je grote liefde te duwen. Zoals Lady, de verwende cocker spaniël, en Vagebond, de losbandige bastaard met een hart van goud. Maar aan deze romantische eetscène in Lady en de Vagebond mag je natuurlijk niet voorbij gaan op Valentijnsdag. Beleef je eigen ‘bella notte’ met dit heerlijke recept van spaghetti met ballen.

‘En de liefde moet je vieren met een heerlijke maaltijd die je af sluit met een liefdevol toetje. Verwen jezelf en je geliefde, buur, vriend, kennis of familielid met dit  heerlijke MonChou-toetje met witte chocolade’ aldus Chantal.

Klik hier voor het recept. Stuur een foto van jouw Valentijns diner naar buurtverbinders@movactor.nl of per WhatsApp naar 06-14847119 ? Dan kan de liefde in Nieuwegein met elkaar worden gedeeld.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren