‘Nieuwegein in Beeld’

Open atelier Landstad is een amateurschilderclub van 18 enthousiaste mensen, die ieder maandagavond in Trefpunt de Wijk in Nieuwegein samenkomen om te schilderen. I.v.m. het 20 jarig bestaan afgelopen februari hebben zij een jubileumexpositie gehouden met als thema ‘Nieuwegein in Beeld’. Ook onze deelname aan het project van het SBA (Stichting Beeldende amateurkunst) 4kantkunst had dit thema en was toen reeds voor te bezichtigen.

Open atelier Landstad neemt deel aan de tentoonstelling 4kantkunst die van 9 mei tot en met 19 mei te zien is in de jaarbeurstraverse van de Jaarbeurs te Utrecht met ‘Nieuwegein in Beeld’. 4kantkunst vertoont 22 kunstwerken, die het vierkant of de kubus als basisvorm hebben. De kunstwerken zijn gemaakt door 22 verschillende groepen amateurkunstenaars uit de provincie Utrecht. De tentoonstelling is te bezichtigen tijdens de openingstijden van de traverse en tevens zijn er grote prints van al dit werk te bezichtigen in de hal van het stadhuis van Utrecht. De tentoonstellingsperiode stadhuis Utrecht is van 7 mei t/m 26 mei 2003.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren