‘Nieuwegein Hangt’

Lijkt het je leuk een keer je eigen schilderij, foto of sculptuur te exposeren? Dat kan binnenkort. Het Kunstenaars Centrum Nieuwegein (KCN) is een collectief van 20 Nieuwegeinse Beeldend Kunstenaars. Onze Galerie is elke zaterdag en zondag geopend van 14.00 uur tot 17.00 uur. Iedere 4 weken is er een nieuwe expositie te zien. De Galerie is te vinden in Jutphaas aan de Kerkstraat 38 (oranje bordjes ateliergebouw volgen).

Eén van de doelstellingen van het KCN is kunst binnen Nieuwegein toegankelijk te maken. Men wil daarom iedereen in Nieuwegein die op een of andere manier met beeldende kunst (schilderen, tekenen, foto’s, sculpturen etc.) bezig is, uitnodigen mee te doen met de expositie “Nieuwegein Hangt.” Het KCN nodigt daarom artistieke Nieuwegeiners uit hun eigen werk te komen exposeren in de Galerie.

Op zaterdag 26 juni kan iedereen vanaf 10.00 uur werk brengen (maximaal 2 stuks). Het werk wordt dezelfde dag opgehangen of neer gezet. Op zondag 27 juni en het weekend erna is dan voor een ieder de expositie te zien van 14.00 – 17.00 uur. De toegang is, zoals altijd, gratis.De kosten voor het meedoen aan deze expositie bedragen € 5,- per werk. De minimum leeftijd voor de deelnemers is 16 jaar. De Commissie die deze expositie organiseert kan eventueel werken weigeren (op basis van kwaliteit of als de Galerie vol is).

Men hoopt, net als 2 jaar geleden, op een verrassende, gevarieerde maar vooral ook kunstzinnige en gezellige Nieuwegeinse expositie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren