Nieuwegein Fonds houdt inspiratiesessie

Dinsdag 29 november aanstaande houdt het Nieuwegein Fond in het Theehuys op de Museumwerf een middag om te praten over het thema: ‘Wat kan uw bedrijf betekenen om bij te dragen aan de maatschappelijke meerwaarde binnen de Nieuwegeinse samenleving?’

Wilt u met uw bedrijf meer betekenen voor de Nieuwegeinse samenleving? Wilt u maatschappelijke organisaties en initiatieven steunen? Maar weet u niet waar u moet beginnen? Tijdens deze sessie wil het Nieuwegein Fonds ondernemers  inspireren om te kijken waar de mogelijkheden liggen. Ook bedrijven die al een bijdrage leveren zijn van harte welkom.

Het programma wordt ingeleid door Eric Denneman, voorzitter van het Nieuwegein Fonds. Martin Koot is de debat-/gespreksleider; overtuigend, gedreven en verbindend en ruimte ervaring als bv. dagvoorzitter. Peter Scholten is een internationaal topexpert op het gebied van Social Change en waardebepaling bij non-profit organisaties en op het gebied van sociaal ondernemen. Hij zal u verrassen met de vele invalshoeken en mogelijkheden.

Het Nieuwegein Fonds is een onafhankelijk fonds dat als vrijwilligersorganisatie gratis steun geeft aan initiatieven, projecten en organisaties op het brede gebiedvan onderwijs & educatie, kunst & cultuur, sport & recreatie, natuur & milieu en welzijn & gezondheidszorg in Nieuwegein. Daarbij dient sprake te zijn van maatschappelijk belang, draagvlak en behoefte.

Aanmelden voor de inspiratiesessie op dinsdag 29 november kan door een mailtje te sturen naar: info@nieuwegeinfonds.nl o.v.v. Inspiratiesessie 29 november 2016. De Museumwerf is gelegen aan de Wierselaan in Vreeswijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk