Katern

Nieuwegein Challenge sponsorloop 2017 in Park Oudegein

Spelen is Leren organiseert de Nieuwegein Challenge sponsorloop 2017 op zondag 26 november 2017 van 13.00 tot 16.00 in Park Oudegein. Spelen is Leren wil hiermee vieren dat zij in vier jaar tijd van 15 leden explosief is uitgegroeid tot bijna 300 actieve leden. De opbrengst van de loop is voor de stichting Mag ik dan bij jou, gecertificeerde EHBO-cursus voor 16+ leden en de aanschaf van materialen voor de club. Wethouder Hans Adriani van Sportbeleid Nieuwegein geeft om 13.15 uur het startschot.

Hans Adriani: “We leven in een tijd dat kinderen zich vooral binnenshuis vermaken. Voetbal en buskruit spelen zijn verruild met de Smartphone, X-box en Netflix. Kinderen bewegen een stuk minder tegenwoordig. Daarom is het succes van Spelen motivatie komen. Er zit geen druk op van een strak lesprogramma. Ze gaan gewoon lekker sporten en bewegen samen met andere kinderen. Het feit dat er een explosieve groei is, wil zeggen dat dit een goede formule is. Gemeente Nieuwegein draagt hier graag aan bij.”

Spelen is Leren
Spelen is Leren biedt al ruim vier jaar freerun lessen en weerbaarheidstraining voor kinderen en jeugdigen, bewegen & spel voor de allerjongsten, turnlessen voor volwassenen en andere sportactiviteiten aan in Nieuwegein. De visie van Spelen is Leren is om kinderen , jongeren en volwassenen, met of zonder extra hulpbehoefte, vanuit hun intrinsieke motivatie spelenderwijs te laten bewegen. Hierbij worden ze door de coaches van Spelen is Leren geprezen voor hun kunnen en gestimuleerd om door te zetten en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren