Nieuwegein Brouwt, doe mee!

Heb je een leuk idee voor je buurt of stad? Of wil je je laten inspireren door de ideeën van anderen? Kom dan naar de ideeënbrouwerij en doe mee! Doe Mee is een bijeenkomst waar goede ideeën voor Nieuwegein werkelijkheid kunnen worden.

Het doel van de bijeenkomst is om samen met actieve en inspirerende inwoners van Nieuwegein na te denken hoe we Nieuwegein met elkaar socialer en duurzamer kunnen maken! De eerste brouwerij is op maandag 14 april. Je bent van harte welkom op Buurtplein Zuid vanaf 19.30 uur. Om 20.00 uur starten we met brouwen.

De bijeenkomst is gratis. De organisatie stelt het wel op prijs als men zich van tevoren even aanmeldt. Bij aanmelding ontvang je een consumptiebon voor koffie/thee. De ideeënbrouwerij wordt georganiseerd door MOvactor, het netwerk Samen Duurzaam Nieuwegein en de gemeente Nieuwegein. Voor meer informatie en aanmelding: jvanderveeken@movactor.nl of 06 – 433 68 425.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren