Nieuwegein Bobbelstad!

‘Nieuwegein Bobbelstad, zo staan we tegenwoordig landelijk bekend’, schrijft een bewoonster aan de redactie van De Digitale Stad Nieuwegein.

De schrijfster denkt dat vele Nieuwegeiners, net als zij, blij waren toen bekend werd dat – na de vele klachten van zowel burgers als hulpdiensten – e.e.a. aan de bobbels gewijzigd zou worden… ‘Na veel verkeersopstoppingen in de afgelopen weken waren ze dan ‘gewijzigd’. Maar wat een teleurstelling als je voor de eerste keer de eerste ‘nieuwe’ hobbel neemt: hij voelt nog hetzelfde als de vorige, ik heb zelfs het akelige gevoel dat de exemplaren op de Roerdomplaan hoger zijn geworden. En mijn auto kreunt nog steeds bij iedere verhoging’.

Wat een hoop onnodige gemeentelijke onkosten weer. Want kan iemand mij vertellen wat er aan deze bobbels beter is geworden in onze bobbelstad?

Geef een reactie

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: