Nieuwegein in beeld op RTV Utrecht in driedelige serie ‘Mijn Stad Nieuwegein’

Nieuwegein, u kent het als nieuwbouw-stad, maar kent u ook de prachtige doorkijkjes, oude boerderijen en havens? U kunt het allemaal zien in de nieuwe driedelige serie ‘Mijn Stad Nieuwegein’. De 12-jarige Esmee Koenen, geboren en getogen in Nieuwegein, neemt presentator Margreet van Gils mee op een ontdekkingstocht door haar stad Nieuwegein. Mijn Stad Nieuwegein is vanaf zaterdag 16 september te zien op RTV Utrecht.

“Ik wist niet dat Nieuwegein zo veel architectonische parels heeft. En wat dacht u van al het prachtige water? We maakten een heerlijke boottocht van Vreeswijk naar Jutphaas. Dan is het of je een dag vakantie hebt”, aldus Margreet. In drie afleveringen ziet u onder andere Huis de Wiers, Museumwerf Vreeswijk, Cultureel Podium ‘the Pit’ en Kasteel Rijnhuizen.

Mijn Stad… Nieuwegein is vanaf 16 september te zien op RTV Utrecht en daarna via gemist op rtvutrecht.nl. De eerste uitzending is om 07.10 uur en daarna is het programma ieder uur te zien tot 06.00 uur de volgende ochtend

Het programma is mede mogelijk gemaakt door: K.F. Hein Fonds, Prins Bernard Cultuurfonds, Lionsclub Nieuwegein, Gemeente Nieuwegein, Stichting Museumwerf Vreeswijk, Het Vreeswijks museum, Museum Warsenhoeck en de Historische Kring Nieuwegein.

One thought on “Nieuwegein in beeld op RTV Utrecht in driedelige serie ‘Mijn Stad Nieuwegein’

  1. Marion

    En dat is nog maar een greep uit de vele mogelijkheden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren