Katern

Nieuwegein Awards uitreiking live via internet

De uitreiking van de Nieuwegein Awards zal ook dit jaar weer live te volgen zijn door middel van een internetuitzending via De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl). De awards over 2013 worden op zaterdag 1 februari 2014 vanaf 20.30 uur op feestelijke wijze uitgereikt tijdens een grootse gala-avond in de Grand Hall van het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

De internetuitzending begint om 20.00 uur met een voorbeschouwing, waarin prominente Nieuwegeiners te gast zijn. Om alvast de sfeer te proeven wordt tussendoor live met de zaal geschakeld. Vanaf 20.30 uur is de awardsuitreiking zonder onderbrekingen rechtstreeks te volgen op internet, waarna tot een uur na de uitreiking intensief wordt nabeschouwd.

Raymond de Jong van Promare Communicatie & Media presenteert de internetuitzending. Promare verzorgt tevens de productie van deze uitzending en levert ook de videobeelden die tijdens de uitreiking op het podium te zien zullen zijn. Bookmark daarom alvast deze vaste ‘live uitzendpagina’ want daar kunt u alles volgen als er een uitzending gepland is.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk