Nieuwe winkelformules voor Stadscentrum

Multi Vastgoed heeft zeer recent huurovereenkomsten afgesloten met koffie- en theespeciaalzaak Simon Lévelt, het Jeans Centre en Bagels en Beans voor de 2e fase uitbreiding stadscentrum Cityplaza in Nieuwegein. De drie formules zijn nieuw voor Nieuwegein en sluiten goed aan bij de NIEUW!NIEUWEGEIN ontwikkelingen. De tweede fase opent in het voorjaar van 2014.

In aansluiting op de eerste fase (geopend in september 2011) realiseert Multi een winkelpassage die loopt van het Stadshuis naar de Markt. Hierdoor ontstaat een echt ‘winkelcircuit’. De bestaande Markt krijgt een rigoureuze metamorfose. De tweede fase omvat in totaal 15.000 m2 winkelruimte en is gericht op formules, die een aanvulling vormen voor Nieuwegein. Het eerste deel is eind 2012 geopend. Al eerder sloot Multi overeenkomsten voor de 2e fase met onder La Place, Esprit Mode, Van Haren schoenen, een Zeeman XL, en een Dirk supermarkt. Het bestaande Cityplaza (inclusief de 1e fase) is eigendom van Corio, ook de 2e fase zal na realisatie door Corio in eigendom worden genomen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren