Nieuwe website wijknetwerk Batau-Noord on-line

Op 1 november gaat de gloednieuwe website vàn het wijknetwerk en vóór de wijk Batau-Noord on-line. Op deze gebruiksvriendelijke en interactieve site kunnen bewoners informatie vinden over zaken die het wijknetwerk en de wijk betreffen. Men vindt er o.a. nieuws en thema’s uit de wijk, het vergaderschema en de leden van het wijknetwerk. Ook kunnen de notulen van de vergaderingen, de agenda’s en documenten als de jaaroverzichten en de jaarplanner, geraadpleegd worden. Via de Ideeënbus, aanvraag Nieuwsbrief en een Poll kunnen bezoekers actief hun inbreng hebben.

Vrijwilligers van het wijknetwerk hebben er, met ondersteuning van de gemeente en de websitebouwer, hard aan gewerkt om de site op het moment van het on-line gaan zo goed mogelijk ingevuld te hebben. Echter er is nog veel werk te verzetten zodat bezoekers soms nog tegen onvolkomenheden aan kunnen lopen. Zij zullen in ieder geval al een overzichtelijke en frisse site aantreffen als zij naar Batau-Noord op www.nieuwegeinsewijken.nl gaan.

De “geboorte” van de website van de Nieuwegeinse Wijken zal op zeer korte termijn met de betrokkenen en in aanwezigheid van wethouder Hans Reusch op gepaste wijze worden gevierd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk