Katern

Nieuwe voorzitter voor Tennisvereniging Rijnhuyse

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van Tennisvereniging Rijnhuyse is Marc van Wolferen gekozen tot de nieuwe voorzitter van de Nieuwegeinse tennisclub. De afgelopen 6 jaar was Rick van Midde voorzitter. Een periode waarin de club tegen de trend in is gegroeid in ledenaantal en ook de financiële situatie flink is verbeterd. Nu is het aan Marc van Wolferen om de club verder te ontwikkelen als stralend middelpunt van een prachtige parkomgeving in de jongste woonwijk van Nieuwegein: Rijnhuizen.

Frisse blik
Al direct bij zijn aanstelling in 2013 had Rick van Midde aangegeven dat hij maximaal 6 jaar voorzitter van de tennisvereniging wilde zijn. ‘Ik heb het voorzitterschap al die jaren met veel plezier en energie gedaan. Het is fantastisch om te zien hoe we met zijn allen werken aan het succes van de vereniging. Maar na 6 jaar is het goed als iemand met nieuwe energie en visie het roer overneemt. Marc van Wolferen is met zijn gezin al vele jaren actief betrokken. Hij is lid geweest van diverse commissies en heeft evenementen mede georganiseerd. Ik denk dan ook dat hij de club uitstekend verder kan loodsen naar de toekomst’, aldus scheidend voorzitter Van Midde.

Rick van Midde (links) met Marc van Wolferen die het voorzitterschap overneemt

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren