Nieuwe vestiging voor Pouw Banden op Het Klooster in Nieuwegein

Pouw Banden opent half november de deuren van een nieuwe vestiging in Nieuwegein op bedrijvenpark Het Klooster. Het autobandenbedrijf, gericht op de zakelijke markt, heeft al een vestiging in Utrecht. Woensdag 14 maart ondertekenden wethouder Johan Gadella en Michael Pouw, directeur van Pouw Banden, de koopovereenkomst voor een bouwkavel op Het Klooster.

“Op ons duurzame bedrijvenpark in Nieuwegein kan het bedrijf zijn droom verwezenlijken door 100% CO2 neutraal te bouwen”, laat wethouder Gadella weten. “Het deel van het bedrijvenpark waar de nieuwbouw voor Pouw Banden komt raakt al aardig vol. Een ander bedrijf slaat er nu de eerste paal. Maar er zijn nog steeds kavels te koop. Ondernemers die interesse hebben om zich daar te vestigen, kunnen contact opnemen met Barbara Timmermans van de gemeente Nieuwegein.”

Bewuste keus voor Het Klooster
Michael Pouw laat weten: “Het is een bewuste keuze om op dit bedrijvenpark een tweede vestiging te beginnen, door de fantastische bereikbaarheid en het duurzame karakter.”

Op de foto van links naar rechts: Michael Pouw, directeur van Pouw Banden en wethouder Johan Gadella. 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren