Gemeente en corio tekeken contract

Op donderdagmiddag 17 februari hebben de gemeente Nieuwegein en Corio Nederland Retail het contract voor de herstructurering van het midden en het oostelijk deel van de Binnenstad van Nieuwegein getekend. De ondertekening vond plaats in de Alexanderzaal van Huize Rijnhuizen aan de Edisonbaan 14 te Nieuwegein.

Namens de gemeente tekende burgemeester drs. C.M. de Vos en namens Corio Nederland Retail de heer drs. P.H.M. Tankink. Met het contract wordt een belangrijk deel van het Operationeel Ontwikkelingsplan Binnenstad (OOB) gerealiseerd. Het OOB is onlangs door de gemeenteraad van Nieuwegein goedgekeurd. Met het OOB wordt de komende twaalf jaar door marktpartijen en gemeente ruim 900 miljoen euro geïnvesteerd in de nieuwe Binnenstad van Nieuwegein.

Burgemeestger de Vos hield eerst een welkomstwoord waarna de heer Tankink namens Corio Nederland Retail een toespraak hield. Wethouder van Linge, coördinator voor de Binnenstad, hield eveneens een woordje waarna het contract werd ondertekend. Hiermee is weer een stap gezet naar een nieuwe binnenstad.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk