Nieuwe uitstraling Anna van Rijn College

Het Anna van Rijn College presenteert komende week een nieuwe uitstraling. De school voert een nieuw logo in, waarmee de profilering als ‘wereldschool’ herkenbaarder is. Onder het motto ‘open jouw wereld’ presenteert Het Anna van Rijn College zich als een aantrekkelijke scholengemeenschap die midden in de samenleving staat.

Anna van Rijn

Het Anna van Rijn College is een internationaal georiënteerde openbare school aan de Albatros in Nieuwegein. De school biedt modern onderwijs op mavo-, havo-, en vwo-niveau, waarbij op alle niveaus kan worden gekozen voor de tweetalige variant. Het Anna van Rijn College werd opgericht in 1994, voortkomend uit een fusie van lokale openbare scholen. Inmiddels is het Anna onderdeel van NUOVO Scholen.

De vernieuwde identiteit moet nog beter uitstralen waar het Anna voor staat: een school waar leerlingen én docenten met een open blik naar de wereld kijken. Het Anna van Rijn College is een wereldschool waar iedereen zichzelf mag zijn, is de boodschap.

Lens in logo
Marco Nomes, directeur van het Anna van Rijn College, is blij met de eigentijdse uitstraling. “We presenteren nu een logo dat de lens uitbeeldt waardoor leerlingen en medewerkers naar de wereld kijken. Dat is precies waar we als school voor willen staan: een open vizier op de omgeving.”

De nieuwe slogan van het Anna van Rijn College is dan ook: open jouw wereld. De vernieuwde uitstraling wordt de komende periode kracht bijgezet met diverse activiteiten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren