Nieuwe trend in interieur decoratie door onze Pen-I striptekenares

Onze Pen-I striptekenares Kim Houtzager heeft vanuit haar bedrijf Keep-In-Mind een nieuw aspect aan interieurdecoratie toegevoegd. Het zijn gepersonaliseerde vitrage, overgordijnen en rolgordijnen. Voor het zover was, zijn er testen met de stoffen en druktechnieken gedaan. Zo zijn er overgordijnen verkrijgbaar met verschillende dikte en dichtheid, waardoor zelfs totale verduistering mogelijk is. Maar ook de vitrage heeft verschillende dikten.

Op de vraag waarom deze ommezwaai in decoratie, antwoord van Kim: “Ik kan de hele kamer decoreren/(re)stylen. Dan doe ik de overgordijnen dicht en ontstaat er een wand met dezelfde kleur. De uitstraling is veranderd. Datzelfde beeld kreeg ik in kinderkamers en ziekenhuizen.” Gaan de overgordijnen of het rolgordijn dicht, dan is de beleving weg. Nu kan het gordijn bijvoorbeeld een groot levendig verhalendoek worden. Hierdoor wordt de slaapkamer voor kinderen echt hun kamer en helpt het de kinderen zich ook ’s avonds beter in hun slaapkamer thuis te voelen en rustiger in slaap vallen.”

‘Omdat ieder mens een andere beleving wil, kunnen wij nu de gordijnen/vitrage aan de wens van de klant aanpassen (personaliseren). Als de klant geen idee heeft, dan kunnen wij ze helpen met een keuze uit meegebrachte afbeeldingen/ideeën, een keuze laten maken uit ons assortiment. In samenspraak wordt het uiteindelijke resultaat verwezenlijkt.’

Ook op vitrage is bedrukking mogelijk. Hiervoor zijn verschillende basis stoffen qua uitstraling en transparantie gekozen. De meest dunne vitrage is bijvoorbeeld geschikt voor het creëren van gezellige hoekjes voor de kinderen, terwijl er van af de buitenzijde oog op het gebeuren kan worden gehouden. Zo geeft het gebruik als hemeltje boven een wieg of als klamboe om een bed door de bedrukking een specifieke uitstraling. Rolgordijnen hebben tot doel de zon buiten te houden en zijn niet erg modieus. Hier kan verandering in komen door ze met een afbeelding, zoals een vakantietafereel of woonomgeving, te bedrukken

Behalve voor particulier gebruik, zijn de gordijnen, vitrages en rolgordijnen voor projectinrichters interessant. Het bedrijf waar de inrichting voor is, kan nu een eigen stempel op de uitstraling geven.
Standaard wordt de stof behandeld tegen bacteriën en is vet en waterafstotend. Door een speciale behandeling neemt de UV inwerking af en blijft de stof langer kleurecht. Daarnaast wordt de stof met brandwerende middelen bewerkt. Alle gordijnen worden ingemeten en als u wenst gemonteerd.

De nieuwe gordijnen komen onder het label Intdeco op de markt en een woningstoffeerder uit ’s Hertogenbosch neemt per 1 januari 2018 de gordijnen in zijn collectie op. Een grote sortering is niet noodzakelijk, omdat de gordijnen gepersonaliseerd worden. Natuurlijk zijn er voorbeelden voorhanden. In Nieuwegein kunt u in de studio van Keep In Mind enkele gordijnen bewonderen en de mogelijkheden bespreken. Om iedere klant goede aandacht te geven, is het maken van een afspraak via 06-11586000 gewenst.

Kim laat één van de mogelijkheden zien

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren