Nieuwe ontwikkelaar patiowoningen Hoog Zandveld

Na een periode van onzekerheid is er een nieuwe ontwikkelaar voor de patiowoningen in Hoog Zandveld (plan ‘Lotustuin’). De gemeente heeft met Wanrooij Projectontwikkeling uit Geffen een overeenkomst gesloten om de patiowoningen te realiseren. De verwachting is dat de patiowoningen in 2016 gebouwd zullen worden.

In februari 2015 is de ontwikkelaar van de patiowoningen, Florie en van den Heuvel BV, failliet gegaan. De curator van de boedel van Florie en van den Heuvel heeft Van Wanrooij Projectontwikkeling uit Geffen aangedragen aan de gemeente als overnamekandidaat van de contractpositie van Florie. De gemeente heeft vervolgens met Van Wanrooij een overeenkomst gesloten om de patiowoningen te realiseren. Het verkoop- en bouwproces van de patiowoningen zal met Van Wanrooij worden vervolgd; Van Wanrooij pakt de draad daar op waar Florie noodgedwongen moest stoppen. De verwachting is dat de patiowoningen in 2016 gebouwd zullen worden.

Binnen randvoorwaarden kunnen de nieuwe bewoners, als coproducent, keuzes maken in woninggrootte (meerdere stramienmaten tussen min. 95m2 en max. 183m2), woningplattegrond, gevelopbouw, afwerking en uitrusting. De patiobungalows zijn geschikt van starters tot senioren, ook bijzondere woonvormen zijn mogelijk. De patiobungalows worden duurzaam ontwikkeld. Een aantal woningen heeft al een koper, een aantal woningen is onder optie gereserveerd en een aantal woningen is nog beschikbaar voor de verkoop.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren