Nieuwe Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio Utrecht

Vandaag is de Noodverordening van de voorzitter van de Veiligheidsregio Utrecht (VRU) houdende voorschriften ter voorkoming van verdere verspreiding van het Coronavirus/COVID-19 (Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio Utrecht van 29 september 2020) on-line gekomen.

Deze verordening is van toepassing op het grondgebied van de gemeenten die behoren tot de Veiligheidsregio Utrecht, te weten de gemeenten Amersfoort, Baarn, De Bilt, Bunnik, Bunschoten, Eemnes, Houten, IJsselstein, Leusden, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, De Ronde Venen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vijfheerenlanden, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg en Zeist.

Handelen of nalaten in strijd met de voorschriften uit deze verordening is strafbaar gesteld in artikel 443 van het Wetboek van Strafrecht. Dit wordt bestraft met hechtenis van ten hoogste drie maanden of een geldboete van de tweede categorie. Ook kan de voorzitter van de veiligheidsregio een last onder bestuursdwang of dwangsom opleggen. Klik hier om de Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio Utrecht van 29 september 2020 te lezen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren