Nieuwe Lente, nieuwe kunst in KunstGein Podium

Vanaf  29 maart tot 7 mei is het werk te bewonderen van drie kunstenaars in het Atrium van het Stadhuis van Nieuwegein. De officiële opening is op zaterdag 15 april om 15.00 uur tot 16.30 uur! U ziet werken van: Sjeeda Mohadjeri, Myriam Volmer en Josian Stikkelbroek.

Sjeeda Mohadjeri – schildert voornamelijk met acrylverf. In het dagelijks leven studeert zij orthopedische schoentechniek. Om het belang van voeten en goede schoenen weer te geven, maakt zij dan ook schilderijen waarin voeten en schoenen de hoofdrol zijn.

Myriam Volmer – sinds 2004 volgt zij met veel plezier teken- en aquarel lessen bij Artelier KP. Vooral de zoektocht naar welke technieken en kleuren te kiezen geven veel voldoening in haar werk.

Josian Stikkelbroek – voor het beeldhouwen werkt zij graag met diabaas. Andere steensoorten die haar inspireren zijn Belgisch hardsteen en witte marmers. In haar werk gaat zij op zoek naar basale vormen die uitdrukking geven aan het menselijke bestaan.

KunstGein Podium is open woensdag, donderdag, vrijdag en zayterdag van  13.00 uur tot 17.00 uur. Een van de kunstenaars is altijd aanwezig. U vindt KunstGein Podium in het Atrium (begane grond) van het Stadshuis in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk