Nieuwe koers Oud & Nieuw feest slaat aan

Een groots feest in Nieuwegein voor Nieuwegeinse jongeren om het nieuwe jaar in te luiden. Dat was het doel van de gemeente Nieuwegein met Oud & Nieuw feest ONE. Maar liefst 572 jongeren van zestien jaar en ouder bezochten het feest in sport- en evenementencomplex Merwestein. Het was een geslaagd feest: goede sfeer en vooral positief en enthousiast ontvangen door jongeren zelf.
‘Nieuwegein en organisatiebureau X-sense Events hebben laten zien dat het kan. Een drukbezocht, gezellig feest voor jongeren op een centrale locatie in Nieuwegein. Met dank ook aan de beveiliging en politie is het feest veilig verlopen´, aldus wethouder Helen van den Berg.De gemeente Nieuwegein vindt het belangrijk om jongeren in hun eigen woonplaats een aantrekkelijk feest te bieden. Daarbij koos de gemeente er bewust voor om organisatiebureau X-Sense Events in te schakelen. Een professioneel bureau met ervaring op het gebied van succesvolle evenementen voor jongeren. Oud & Nieuw feest ONE ging op Oudejaarsavond vanaf 22.00 uur van start. Rond 01.00 uur kwamen de meeste feestgangers aan bij Merwestein. Velen kochten ook nog in de nieuwjaarsnacht zelf hun toegangsbewijs aan de deur.De gemeente Nieuwegein en organisatiebureau X-Sense Events kijken terug op een geslaagde eerste editie van ONE. De gemeente bekijkt in overleg met X-Sense Events of een soortgelijk evenement ook op Oudejaarsavond 2011 aangeboden kan worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Adverteer op het lokale nieuws platform van Nieuwegein Galecop+Golf+120x90 Adverteren