Nieuwe Jan(tine) met de Pet: ‘Even voorstellen’

Vakanties zijn weer voorbij, het huidige college heeft het pluche ingezeten, dus kunnen we weer aan de slag. Ook op onze redactie! Nu alle raadsleden, wethouders en natuurlijk onze burgemeester weer volop aan het werk zijn, is het ook tijd voor ons om de nieuwe ‘Jan of Jantine met de Pet’ voor te stellen. Een nieuw persoon die de oude Jan opvolgt. De Pet is overgedragen, na het afzwaaien van de oude Jan. De redactie wenst de oude Jan veel plezier in het buitenland, maar we weten dat ‘ie altijd over onze schouders meekijkt. Jan blijft altijd anoniem, zodat hij vrijuit kan schrijven, zonder bemoeienis zijn pen kan pakken.

Met de nieuwe ‘Jan(tine) met de Pet’ willen wij gelijk de inwoners actiever betrekken. Tja, politiek is een ver van onze bed show, maar meningen, stellingen, verhalen en belevenissen horen wij altijd graag. Gewoon, die van de gewone burgers, als het maar gaat over de politiek in deze rubriek. De Nieuwegeinse politiek! Er wordt altijd zo veel beloofd tijdens de verkiezingen, maar wat blijft er nu werkelijk over van al die beloftes. Eenmaal met het achterwerk in het pluche kunnen politici zomaar hun idealen verliezen. Daar willen wij als redactie op inspelen en met ‘wij’ bedoelen we ook ú als lezer. Wij dagen u uit, kom met uw ervaringen, stellingen of wat u in de politiek meemaakt en speel deze door aan onze ‘Jan(tine) met de Pet’. Anonimiteit blijft gewaarborgd. Speel uw verhaal door naar: redactie@pen.nl.

Over ‘Jan(tine) met de Pet’
Onze ‘Jan(tine) met de Pet’ is al jaren actief in Nieuwegein. Beweegt zich temidden van alle lokale politici en drinkt wel eens een borreltje met ze. Is niet beïnvloedbaar en gaat zijn/haar eigen weg. Is een goed luisterend oor en geboren ergens in de vorige eeuw. Niet partij gebonden. Heeft ook geen geloofsovertuiging maar laat wel iedereen in zijn waarde. Heeft van de redactie de vrije hand gekregen.

5 thoughts on “Nieuwe Jan(tine) met de Pet: ‘Even voorstellen’

 1. John

  Welkom jan.
  Hopelijk gaat het nu wat beter en worden er geen reacties meer verwijderd.
  Jan, laat de pluchezitters maar een poepie ruiken

 2. hesse;

  Erg leuk dat er weer een neiuwe “Jan met de Pet “is, ik heb hem gemist hoor.

 3. John

  Jan met de pet is zeker op een langdurende vakantie.

  1. Martin Reijmerink

   Er is uitgekomen wie het zou gaan worden. We moeten op zoek naar een nieuwe.

 4. john

  dat wordt een moeilijke klus ,martin
  zeker om de eerste te vervangen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren