Nieuwe groepsles bij Muziekfabriek Nieuwegein

Op 13 februari aanstaande start er een nieuwe Groepsles Solozang voor beginners bij Muziekfabriek Nieuwegein onder leiding van Sophie Burgers. Deze les combineert de gezelligheid van een koor met het leerproces van een privé zangles.

Samen met andere beginnende zangers en zangeressen leer je de beginselen van de zangtechniek en werk je samen en alleen aan verschillende liedjes. De les vindt plaats op maandagavond van 20.30 uur tot 22.00 in Bouwspeeltuin Bouwgein. In deze les is plaats voor maximaal vijf deelnemers dus schrijf je snel in voor een gratis proefles, want vol is vol! Mail voor meer informatie naar info@muziekfabrieknieuwegein.nl.

Sophie Burgers richtte zich tijdens haar bachelor Culturele Maatschappelijke Vorming voornamelijk op kunsteducatie voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Tijdens en na haar opleiding is zij zich op meerdere vlakken blijven ontwikkelen. Zo volgde ze zang-, spel- en danslessen aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater en kreeg ze zangles van onder anderen An de Brandt, Alberto ter Doest en Robin van Beek. In juli 2014 heeft Burgers Muziekfabriek Nieuwegein opgericht en geeft onder deze noemer zangles aan zowel kinderen als volwassenen. Ook geeft ze musicalworkshops op scholen en op de buitenschoolse opvang. Daarnaast treedt ze ook regelmatig op bij verschillende evenementen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk