Nieuwe fietsgroep in Nieuwegein-Zuid

Houd jij ook zo van fietsen maar ga je liever samen op pad? Vanaf medio mei wil SportIDNieuwegein gaan starten met een nieuwe fietsgroep in Nieuwegein-Zuid. In Gemeente Nieuwegein en omgeving zijn er vele mooie fietsroutes door de natuur te maken. En zeg nou zelf wat is fijner dan lekker in de natuur te bewegen?

De fietsgroep zal op dinsdagmiddag na lunchtijd van start gaan. Hoeveel kilometers er gefietst gaat worden, de startlocatie en welke routes er worden gefietst willen we graag met de deelnemers gaan invullen. We willen dat iedereen mee kan doen dus er zullen geen kosten verbonden zitten aan de activiteit. Bij minimaal zes deelnemers kunnen we een start gaan maken.

Heb je interesse om mee te fietsen neem dan voor 8 april contact op met buurtsportcoach: Sander Tuitel via s.tuitel@merwestein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren