Nieuwe expositie KunstGein Podium in het Atrium van het Stadshuis

Tot en met 11 november is er in het KunstGein Podium een verscheidenheid aan kunstwerken te zien van drie kunstenaars van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein. Verantwoordelijke kunstenaars zijn:

Marja van Embden – keramiek en schilderen
In 1945 geboren te Nijmegen en leerde als kind van haar vader, zelf kunstschilder, aquarelleren. Na boetseerlessen op de kunstacademie, volgde zij cursussen portret- en figuurtekenen. Tegenwoordig schildert zij met veel plezier bij Sasja Bork en volgt zij lessen bij keramiste Lea Wijnhoven.

Bushra Cheema – schilderen
In 2004 begon zij het schilderen met acryl. Intussen schildert zij ook met aquarelverf en tekent met houtskool. Terugkomende thema’s in haar werk zijn landschappen, zeegezichten, stillevens en dieren.

Sylvia Kramer – schilderen
Zij werkt graag met acrylverf en maak vaak gebruik van het paletmes. Inspiratie krijgt ze vooral van haar reizen en uit haar woonomgeving. De expositie toont dan ook werk van Afrika, Bonaire en Nieuwegein.

Het KunstGein Podium is open op de woensdag, donderdag, vrijdag en de zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur . Een van de kunstenaars is altijd aanwezig. U vindt het KunstGein Podium in het atrium (op de begane grond) van het Stadshuis Nieuwegein.

De kunstenaar v.l.n.r.: Bushra Cheema, Marja van Embden en Sylvia Kramer.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren