Nieuwe delegatiereis naar Rundu

Deze week vertrekt een nieuwe delegatiereis naar de partnerstad van Nieuwegein, Rundu in Namibië, voor de evaluatie van het driejarige HIV/Aids project. De eerste week zal de evaluatie ambtelijk voorbereid worden en een week later sluiten burgemeester Cor de Vos en wethouder Bert Lubbinge aan om het project bestuurlijk te evalueren.
De gemeente Nieuwegein en de GGD Midden Nederland hebben Rundu de afgelopen jaren geassisteerd om een coördinerende functie te ontwikkelen op het gebied van HIV/Aids. In november 2005 ging het project van start. Naast Nieuwegein en Rundu, doen ook de gemeenten Heusden en Smallingerland met hun Namibische partnergemeenten mee aan het project. In mei 2008 heeft de Vereniging van Nederlandse Gemeenten het project verlengd. De VNG is projectleider en ondersteunt die project financieel.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren