Nieuwe buurtplein Batau opent 25 mei

Zaterdag 25 mei a.s. opent buurtplein Batau haar deuren. Om 14.00 uur is de officiële en feestelijke opening. Alle wijkbewoners kunnen kennismaken met buurtplein Batau. Er zijn presentaties van diverse beweeg- en creatieve activiteiten, bewoners kunnen in gesprek met het MOvactor wijkteam Batau, Lunchroom FAIR’S serveert hapjes en drankjes en bibliotheek de Tweede Verdieping presenteert ‘een boek om de hoek’.

Buurtplein Batau, te vinden in de plint van het nieuwbouwcomplex De Nieuwe Baten aan de Dukatenburg 1, is de afgelopen maanden getransformeerd tot een prachtig nieuw wijkcentrum. Buurtbewoners vinden hier activiteiten en cursussen of kunnen zelf een initiatief voor bewoners in de wijk neerzetten. Lokale kunstenaars exposeren hun werk in het buurtplein. Om met elkaar af te spreken of andere wijkbewoners te ontmoeten kunnen inwoners terecht bij Lunchroom FAIR’S.

De bibliotheek keert met een nieuw concept terug in de wijk. Deze dicht-bij-huis bibliotheekservice in buurtplein Batau is voor het ophalen van gereserveerde boeken of het verlengen en terugbrengen van geleende boeken.

Voor peuters en kleuters zijn er wisselende collecties boeken. Ouderen kunnen naast boeken lenen ook in het buurtplein terecht voor kranten, tijdschriften, koffie en … een goed gesprek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren