Nieuwe bestuurder Anna van Rijn College

Drs. M.P.M. van Loo is benoemd tot nieuwe bestuurder van het Anna van Rijn College. Dhr. Van Loo is al enige jaren aan de school verbonden, eerst als locatiedirecteur a.i van de locatie Albatros, momenteel als bestuurder a.i. De school heeft er alle vertrouwen in dat met zijn benoeming ‘het Anna’ de komende jaren verzekerd is van continuïteit in en de kwaliteit van bestuur en management.

Van Loo zal verder leiding geven aan de implementatie van het nieuwe onderwijsconcept van het Anna van Rijn College, waarin maatwerk voor de leerlingen en toepassing van een vernieuwende didactiek, geïntegreerd met de invoering van ICT, centraal staat. Het Anna van Rijn College blijft daarnaast het boegbeeld voor tweetalig- en internationaal georiënteerd onderwijs.

Het onderwijsconcept, wat nu zijn derde jaar ingaat, heeft in korte tijd geresulteerd tot een duidelijke koers, stijgende onderwijsresultaten en een nieuw elan op de school. ‘Wij zijn dan ook verheugd u te kunnen mededelen dat de heer van Loo bereid is gevonden de leiding van de school voor langere tijd op zich te nemen. Daarmee is de continuïteit van het ingezette beleid gewaarborgd’ aldus het Anna van Rijn College.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren