Nieuwe accommodatie van SV Parkhout bijna glasdicht

Als de weergoden niet al te veel tegenwerken kan einde van de week de nieuwbouw van SV Parkhout glasdicht zijn. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de realisatie daarvan. De glasdelen van ongeveer vier vierkante meter en honderden kilo’s zwaar moeten naar boven worden gehesen. ‘Je moet er niet aan denken maar één windvlaag en ….. het zou zo maar verkeerd kunnen aflopen’ aldus Gerard van Vliet die de foto’s aanleverde van de voortgang.

Bij de entree van de nieuwe accomodatie in Park Oudegein is al goed te zien dat ook de luifel is geplaatst. Vanaf de tribune van vsv Vreeswijk krijg je een goed beeld hoe groot het gebouw is, nu de achterkant gesloten is. De bouwcommissie was ook ter plaatse om één en ander nauwkeurig te controleren.

SV Geinoord en VSV Vreeswijk één voetblavereniging
Precies een jaar geleden hebben de besturen van beide voetbalverenigingen (VSV Vreeswijk en SV Geinoord) een volmondig en unaniem ‘ja’ is gezegd voor de fusie waardoor het samengaan tussen beide voetbalverenigingen een feit was geworden. Beide besturen lieten toen in een verklaring weten dat het tijd was om met elkaar hard aan de slag te gaan, zodat het seizoen van 2023-2024 van start kan worden gegaan als nieuwe vereniging.

Over de naam van de fusievereniging was nog vele te doen. Uiteindelijk is gekozen voor SV Parkhout. Medio mei dit jaar zal SV Geinoord haar laaste thuiswedstrijd spelen als Geinoord.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk