Nieuw wijkplatform

Het wijkplatform Hoogzandveld/Zandveld en Lekboulevard zal weer worden opgestart. In juni 2014 werd bekend dat het wijkplatform zich niet serieus genomen voelde en hief zichzelf op met ingang van 1 oktober dit jaar. Twee bewoners, Arie den Oudsten en Aad Koedijk willen een poging wagen om het wijkplatform weer nieuw leven in te blazen.

De twee initiatiefnemers geven aan het niet alleen te kunnen en zoeken daarom naarstig naar nieuwe mensen uit de drie wijken, zelf komen ze uit de wijk Lekboulevard. Een minimale voorwaarde voor de doorstart is dat er minimaal 2 leden uit iedere wijk zitting neemt in het platform. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar wijkplatformnieuwegeinhzl@gmail.com, of via 06-50625144. Er wordt dan een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgeprek.

Op dit moment zijn de twee initiatiefnemers vooral bezig met inwerken en kennisverwerving, ledenwerving en het aanhalen van de contacten met de gemeente. De bedoeling is dat het wijkplatform zich niet opstelt als actiegroep maar meer intermediair tussen de wijk en de gemeente in.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren