NIEUW!! Kinderdagverblijf De Reiger in Vreeswijk

Op 2 april 2001 opent iBOX een nieuw kinderdagverblijf in Vreeswijk, Nieuwegein: Kinderdagverblijf De Reiger. Het kinderdagverblijf is gevestigd in een vleugel van het Prins Hendrik internaat, een internaat voor schipperskinderen. Veel bewoners van Nieuwegein kennen dit internaat, de kindvriendelijke buitenruimte en de speciale omgeving.

Een kinderdagverblijf met extra’s

De Reiger zal beginnen met een babygroep voor kinderen van 0-1 jaar. In mei verwachten we de tweede groep te openen. Dan zijn kinderen van 0-4 jaar van harte welkom. Kinderdagverblijf De Reiger biedt naast hele dag opvang van 7.30 uur tot 18.00 uur ook de mogelijkheid van een verlengde openingstijd (tot 19.00 uur) en warme maaltijden. De maaltijden worden verzorgd door Maaltijd Service Hoekwater, die ook de catering voor het schippersinternaat verzorgd. Er zijn maaltijden voor de kinderen, maar ook de ouders kunnen een maaltijd nuttigen op het kinderdagverblijf of een bestelde maaltijd mee naar huis nemen.

Buitenschoolse opvang

Op het moment wordt onderzocht of er in Vreeswijk en andere wijken in de omgeving van De Reiger behoefte is aan buitenschoolse opvang. De opvang van kinderen van 4 tot 12 jaar na schooltijd. Gedacht wordt met name aan samenwerking met de Willem Alexander school, locatie Koniginnelaan.

Open dag

Zaterdag 24 maart is het open dag bij Kinderdagverblijf De Reiger. Belangstellenden zijn van harte welkom om het kindercentrum te komen bekijken en kennis te maken met het team. Van ‘s morgens 10 uur tot ‘s middags drie uur kunt u binnen lopen. Natuurlijk zijn kinderen ook welkom.

iBOX

iBOX b.v. ontwikkelt en exploiteert kwalitatief hoogwaardige kinderopvangvoorzieningen voor kinderen van 0 tot 16 jaar. iBOX heeft op dit moment 10 kinderdagverblijven, 3 locaties voor de buitenschoolse opvang, tieneropvang TBOX en de voorziening Leidster-aan-huis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mariëtte Bentvelsen, iBOX, 030- 23 81 881.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk