Nieuw initiatief in Fokkesteeg: ‘Fokkesteeg Samen’

Nadat het Stichting Wijknetwerk Fokkesteeg in februari dit jaar stopte met haar werkzaamheden, bleven er mooie initiatieven op de plank liggen. Deze initiatieven zijn door een groep enthousiaste Fokkesteeg-ers opgepakt en onder gebracht in het wijkinitiatief ‘Fokkesteeg Samen.’

‘In alle stilte is een fantastisch team ontzettend veel meters aan het maken met dit Fokkesteeg-initiatief’ aldus Hann Plomp-van Rheenen, één van de initiatiefnemers. ‘Waar deuren sluiten gaan andere deuren open’ geeft Hanny aan.

Het doel van ‘Fokkesteeg Samen’ is eenzaamheid tegen te gaan en/of te verminderen, met als sleutelwoorden ‘samen en ontmoeting’ om de buurt- en gemeenschapskracht zichtbaar te maken. De initiatiefnemers zijn druk bezig om een website op te zetten zodat de wijkbewoners geïnformeerd worden over alles aangaande hun wijk.

Ben jij een betrokken wijkbewoner en wil je meedoen? Of heb jij een langdurend Fokkesteeg-initiatief dat aansluit bij de doelstelling van ‘Fokkesteeg Samen’? Sluit je dan aan bij dit initiatief en stuur een e-mail om dit initiatief voor de wijkbewoners zichtbaar te maken. Denk hierbij aan: ontmoeting, maatjes, buurttuin, dieren of zelfs een (sociale)marktplaats en meer.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren