Nieuw initiatief BiZZp

Het Nieuwegeinse businessplatform voor zelfstandige ondernemers, BiZZp, lanceert tijdens een bijeenkomst op dinsdagavond 27 mei een initiatief om de vraag naar en het aanbod van professionele ondernemers beter op elkaar af te stemmen. Daarvoor nodigt BiZZp leden, ondernemers, overheden en belangstellenden uit om mee te discussiëren over het concept: ‘Local4local Nieuwegein’.

Gedacht wordt aan een app op internet die vraag en aanbod inzichtelijk maakt voor opdrachtgevers en aanbieders. Hierdoor wordt het makkelijk om contacten te leggen en afspraken te maken, wat tevens de lokale economie versterkt. Tijdens de bijeenkomst van 27 mei wil BiZZp gedachten en ervaringen van professionals delen, en bij voldoende belangstelling wordt dit een van de belangrijkste activiteiten van BiZZp in 2015.

De bijeenkomst vindt plaats in Sport- en Evenementencomplex Merwestein, Merweplein 1 in Nieuwegein. Graag aanmelden via http://bit.ly/BiZZp-ik_kom, en neem gerust een collega mee. De aanvang is 20:00 uur (zaal open 19.30 uur), de toegang is gratis. Aansluitend is er een informele netwerkborrel.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk