Nieuw boek over Sybine Jansons

De ex-vriendin van de moordenaar van Sybine Jansons kan nog steeds niet geloven dat ze lange tijd met een moordenaar heeft samengeleefd. Dat staat onder meer in een nieuw boek over de moord op het meisje uit Maarn.

Het boek met de titel ‘De Vrouwenjager’, geschreven door rechercheur Marcel Tiehuis, destijds teamleider, en Telegraaf-journalist Cees Koring, gaat in op de manier waarop moordenaar Martin C. vrouwen lokte en verkrachtte.

De ex-vriendin komt in dat boek uitgebreid aan het woord. De vrouw uit Nieuwegein leerde hem kennen toen hij in de jaren negentig vastzat voor een serie verkrachtingen in Amsterdam.
Na zijn vrijlating ging Martin C. bij de vrouw in Nieuwegein wonen. Niet veel later vermoordde hij Sybine, maar hij werd pas maanden later gearresteerd.

Volgens zijn ex ging Martin C. vaak weg zonder te zeggen waarheen. Hij verkrachtte in die periode tussen de moord op Sybine en zijn arrestatie, vanuit Nieuwegein nog twee keer een vrouw.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren