Nieuw in de bibliotheek: het Kids Media Lab

Droom je ervan om een YouTube-ster te worden? Wil je leren vloggen en bloggen? En houd je van Instagram & Snapchat stories? Dan is het Kids Media Lab de juiste plek voor jou.

Op woensdag 1 november (15.00 uur tot 16.30) start bibliotheek De tweede verdieping met het Kids Media Lab (8 t/m 12 jaar). In dit lab ga je samen met journaliste Hester aan de slag met allerlei soorten verhalen en mediavormen zoals filmen, fotograferen, bloggen en meer. Elke maand is er een nieuw thema en elke maand wordt er een nieuwe techniek uitgeprobeerd: in november gaat Hester met alle deelnemers vloggen en is het thema ‘Thuis in de toekomst: robots’.

De redactie van het Kids Media Lab komt elke twee weken bij elkaar op woensdag van 15.00 tot 16.30. De volgende bijeenkomsten zijn op 1.11, 15.11, 29.11, 13.12 en 27.12. Kinderen kunnen zelf kiezen of ze maar één keer willen aansluiten of echt als reporter aan de slag willen in het lab en daarom vaker komen. Geoefende reporters mogen als VIP allerlei leuke evenementen verslaan in de bibliotheek en in Nieuwegein.

Opgeven voor het Kids Media Lab? Stuur dan een mail naar actie@detweedeverdieping.nu. Meedoen is gratis.

Het Kids Media Lab is onderdeel van de Media Makerspace van De tweede verdieping. In de Media Makerspace kunnen kinderen en jongeren ontdekken hoe leuk techniek en media zijn en kennis maken met de allernieuwste gadgets en technologieën.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren