New Yorker opent haar deuren in Nieuwegein

Begin september opende New Yorker zijn deuren in Spijkenisse en op donderdag 29 september is Nieuwegein ook een New Yorker winkel rijker. Op ruim 1000m2 wordt de nieuwe collectie gepresenteerd in het winkelcentrum `Stadskwartier.´ De nieuwe winkel in Nieuwegein is de 27ste winkel in Nederland.

Om de tweede winkelopening in één maand te vieren heeft New Yorker een aantal leuke acties in petto. Voor de eerste 100 bezoekers staat er een goed gevulde goodie bag klaar. Daarnaast delen promotors krasloten uit waarmee je kans maakt op mooie prijzen. Om het feest compleet te maken zorgen de DJ´s van “DJ School Zuid-Holland” voor goede beats en maken van jouw winkeldag een onvergetelijke ervaring.

De New Yorker winkel in Nieuwegein biedt het publiek een ruime keuze aan trends en musthaves van de eigen merken fishbone, fishbone sister, smog, amisu and censored. Het moderne winkelconcept schept een prettige winkelsfeer en een eigen muziekkanaal ontvangt de bezoekers op de nieuwste hits en trends uit de wereld van muziek en lifestyle.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk